Politika privatnosti


U kompaniji TERMOKLIK PLUS d.o.o., vaša privatnost i bezbednost podataka su naš prioritet. Poštujemo vašu privatnost i pažljivo upravljamo podacima o ličnosti u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Sve informacije koje nam poverite su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom TERMOKLIK PLUS d.o.o.

Da bismo efikasno obradili vašu narudžbinu, neophodni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona, zajedno sa ostalim ličnim podacima koji su neophodni za ostvarivanje vaših prava u skladu sa zakonima o zaštiti potrošača i fiskalizaciji (npr. JMBG u slučaju povrata robe). Prikupljanje i obrada ovih podataka omogućava nam da isporučimo željene proizvode i pružimo vam informacije o statusu vaše narudžbine. Kompanija TERMOKLIK PLUS d.o.o. prikuplja podatke o ličnosti i upravlja njima u svrhu obavljanja kupoprodaje i ispunjavanja zakonskih obaveza.

Vaši lični podaci će se koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije naše web stranice, kako bismo vam omogućili pristup posebnim informacijama i komunicirali sa vama. TERMOKLIK PLUS d.o.o. neće prodavati vaše podatke trećim licima ili na tržištu. Svi zaposleni u kompaniji TERMOKLIK PLUS d.o.o. su obavezni da strogo čuvaju poverljivost vaših podataka. Vaša privatnost i sigurnost su nam od suštinskog značaja.

Pored gore navedenih informacija, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci pretražuju i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Neki podaci se čuvaju u skladu sa rokovima određenim zakonima, i to su podaci koji se prikupljaju i obrađuju na osnovu konkretnih zakona. Podaci vezani za Vaš kornički nalog čuvaju se trajno odnosno do brisanja Vašeg naloga. Podaci prikupljeni samo zbog izvršenja kupoprodaje, dostave, montaže, reklamacije, servisiranja čuvaju se 12 meseci od datuma poslednjeg korišćenja podataka iz napred navedenih razloga.

Posebno ističemo razloge obrade podataka o ličnosti, a to su kuporpodaja robe iz našeg prodajnog asortimana, dostava, prodajne i marketinške aktivnosti ( uključujući slanje newslettera putem mejla i vibera), reklamacioni zahtevi.

Vi u svakom momentu imate pravo na informacije o obradi Vaših podataka o ličnosti, zatim na povlačenje datog pristanka i brisanje podataka o ličnosti, ispravku/dopunu Vaših podataka o ličnosti, kao i podnošenje prigovora TermoKlik-u, sve ovo putem mejl adrese prodaja@termoklik.rs. Prigovor možete istaći i nadležnom državnom organu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Srbija, na e-mail office@poverenik.rs ili na broj telefona 011 3408 900.

Kolačići

termoklik.rs koristi kolačiće da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.

Kolačić (cookie) predstavlja tekstualni fajl koji se smešta na vašem hard disku putem web servera. Važno je napomenuti da kolačići ne mogu pokrenuti programe ili preneti viruse na vaš računar. Svaki kolačić je jedinstveno dodeljen vama i može biti čitan samo od strane web servera unutar domena koji ga je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da pruži različite pogodnosti koje će vam uštedeti vreme prilikom korišćenja web stranica.

SAGLASNOST I PROMENA USLOVA

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja i politikom privatnosti. TERMOKLIK PLUS d.o.o. se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Korisnik zadržava pravo na povlačenje saglasnosti za obradu podataka, a zahtev možete poslati na e-mail adresu.

Vi kao fizičko lice na koje se podaci odnose svojom nedvosmislenom izjavom volje dajete pristanak na obradu podataka o ličnosti u napred definisanu svrhu i potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim aspektima obrade podataka o ličnosti tako što pre početka obrade podataka u elektronskom obliku dajete pristanak na obradu označavanjem polja ispred teksta: „saglasan/saglasna sam sa obradom podataka o ličnosti u svrhu realizacije marketinških aktivnosti sa ciljem podrške prodaji u skladu sa Politikom privatnosti“

SADRŽAJ INTERNET SAJTA I AUTORSKA PRAVA

Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati ili koristiti za bilo koje komercijalne svrhe sadržaj ovog internet sajta.

Uverite se da ste pre slanja vaše porudžbine proverili specifikacije i kompatibilnost proizvoda tako što ćete posetiti internet stranicu proizvođača.

Administratori TermoKlik online prodavince konstantno rade na održavanju sajta i prikazivanja tačnih informacija, ali i pored toga zadržavamo pravo na bilo kakvu grešku. Sajt ne garantuje da je opis proizvoda, cena ili bilo koji drugi sadržaj tačan, kompletan, pouzdan, trenutan ili bez grešaka. Takođe napominjemo da su fotografije obezbeđene isključivo u informativne svrhe i da one mogu da prikažu i artikle koje nisu uključeni u ponuđenu cenu.

Zbog velikog broja artikala je nemoguće konstanto pratiti lager tako da morate da budete svesni da postoji mogućnost da naručeni proizvod trenutno ili permanento nemamo u ponudi, iz istog razloga Vas savetujemo da telefonom proverite dostupnost određenog artikla u slučaju da želite lično da dođete u neki od naših salona i da pazarite određeni proizvod.

VAŠ KORISNIČKI NALOG

Upotreba naše web stranice, ili bilo kojeg njenog segmenta, zahteva registraciju i otvaranje vašeg korisničkog naloga. Korišćenjem naše web stranice, preuzimate odgovornost za očuvanje poverljjivosti vašeg korisničkog naloga i lozinke na vašem računaru. Istovremeno, slažete se s time da snosite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim korisničkim podacima.

Ukoliko imate bilo kakve sumnje u vezi sa sigurnošću vašeg korisničkog naloga ili lozinke, molimo vas da što pre obavestite administratora naše web stranice. termoklik.rs neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu neovlašćenim korišćenjem vašeg korisničkog naloga.

OGRANIČENA ODGOVORNOST

Internet sajt i kompanija koja posluje na sajtu (Temoklik) ni u kom slučaju neće snositi odgovornost za direktnu, indirektnu, slučajnu ili namernu štetu nanetu korišćenjem ovog internet sajta ili nekog drugog internet sajta koji je povezan sa internet sajtom naše kompanije. Takođe ne snosimo odgovornost za izgubljeni profit, prihod, troškove zamene, troškove poslovni prekida i gubitka podataka ili bilo koje druge štete nastale usleg korišćenja informacija sa našeg internet sajta.

DOSTUPNOST INTERNET SAJTA

TermoKlik online prodavnica zadržava pravo da ugasi, promeni, suspenduje, privremeno ili trajno prekine sa održavanjem bilo kog dela internet sajta, uključujući dostupnost bilo kojih karakteristika, usluga u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Takođe se slažete da TermoKlik prodavnica nije odgovorna prema Vama ili bilo kome drugom za bilo kakvu izmenu, suspenziju i obustavu internet sajta ili bilo kog njegovog dela.

Podaci o firmi

TermoKlik plus doo, Beograd, Bulevar JNA 26b, PIB: 111684204, Matčni broj: 21521884, email: prodaja@termoklik.rs.

Ovaj dokument je sastavni deo Uslova Korišćenja kompanije TERMOKLIK PLUS d.o.o.