100% Sigurna kupovina

Oznaka poverenja koja potvrđuje da je pred Vama pouzdan trgovacApsolutno sigurnu i bezbednu kupovinu na ovom portalu garantuje e-trustmark sertifikat. Ovim potvrđuje da je kompletan sajt www.termoklik.rs u skladu sa važećim zakonima o elektronskoj trgovini kao i zakonu o zaštiti potrošača Republike Srbije. Danas je postalo uobičajena praksa kupovati u domaćim e-trgovinama, stim da nisu svi web shopovi bezbedni za kupovinu. Morate voditi računa da li sajt na kome poručujete ima jasno iskazane procedure, pravila i obaveze koja Vam pripadaju na osnovu važećih zakona Republike Srbije.
Da li je prodavac na transparentan način prikazao naziv pravnog subjekta od koga poručujete?
Da li je jasno i nedvosmisleno ispisana politika privatnosti, kome i na koj način daje uvid u Vaše podatke ?
Da li prodavac poštuje uslove korišćenja propisane zakonom o elektronskoj trgovini?

Ova i mnoga druga bitna pitanja za Vašu bezbednost kontroliše Centar za razvoj e-trgovine i na osnovu toga dodeljuje sertifikat izvrsnosti.

Validnost sertifikata uvek možete proveriti klikom na sam logo ETrustmark-a u donjem delu (zaglavlju) našeg sajta.

Centar za razvoj e-trgovine je samo potvrdio sa profesionalnim opservacijama naš sajt Termoklik.rs kao bezbedno mesto za e-kupovinu. Na taj način potvrdio je ocene i iskustva naših kupaca. Centar nas je prepoznao kao trgovinu koja je transparentna, jasno smo istakli uslove za kupovinu, proizvodi su verno prikazani kako bi se kupac upoznao sa robom koju kupuje. Takodje, izlazimo u susret kupcima u slučaju zamene robe ili povrata novca. Garantujemo za našu robu, koju lako možete naručiti kod nas putem sajta, telefona ili preko društvenih mreža Fejsbuka i Instagrama. Zbog svega navedenog smo dobili sertifikat ETRUSTMARK koji garantuje potrošačima laku, proverenu i sigurnu kupovinu.