Lajsna za tuš kabinu inox VOGI GOLD 150cm desna

Brend: VogiŠifra proizvoda:   D150G

6.916 RSD

Lajsna za tuš kabinu inox VOGI GOLD 150cm desna


Lajsna za nagib - za šta je to?
Nagibna traka je završni element tuš kabine koji pri izradi kosine pokriva bočnu ivicu tuš pločica. Ovaj nagib je neophodan da voda pravilno teče u linearni odvod. Ovo će sprečiti da se akumulira na podu, što može prouzrokovati stvaranje vlage i buđi. Tuš traka ima i estetsku funkciju - pokriva neravne krajeve pločica i štiti njihove oštre ivice.

Nagibna traka ne utiče samo na estetiku završne obrade tuša i kupatila, već i značajno skraćuje vreme polaganja pločica.

Kosa lajsna za linearni odvod
Tuš lajsne su rešenje za ljude koji cene minimalizam, eleganciju i udobnost - jednostavne su za postavljanje i lako se održavaju čistima.

Vogi lajsne za tuš kabine su napravljene od skandinavskog nerđajućeg čelika AISI 304, koji je otporan na koroziju i jake hemikalije. Lajsna za tuš kabinu Vogi se prave u dve dužine: 120 cm i 150 cm i u tri boje: srebrnoj, crnoj i zlatnoj. Širok izbor veličina i boja omogućava vam da prilagodite lajsnu različitim veličinama tuš kabina i uređenja kupatila.

Desna ili leva lajsna nagiba?
Izbor između desne i leve lajsne zavisi od lokacije nagiba. Odrediti koja lajsna nam je potrebna je, suprotno izgledu, vrlo jednostavno. Ako su, dok stojite pod tušem, okrenuti prema linearnom odvodu, bočna ivica i nagib na levoj strani, onda će vam trebati leva lajsna za nagib. Ako je ivica na desnoj strani, biće vam potrebna lajsna za desni nagib.

Lajsna za nagib - kako instalirati?
Nagibne lajsne se mogu ugraditi u kupatila i javne zgrade. Najčešće se postavljaju ispod stakla za tuš kabinu. Da biste postavili lajsnu, prvo podesite njenu dužinu tako što ćete je iseći - Vogi nagibne lajsne imaju zareze koji se mogu skratiti na dužinu od 90 cm. Zatim postavite lajsnu na lepak za pločice i izravnajte je. Poslednji korak bi bio postavljanje pločica na njih.


Lajsna


Skraćivanje lajsne za nagib
Lajsna ima rezove na svakih 5 cm, što omogućava da se skrati na dužinu od 90 cm.


Skraćivanje


Materijal je otporan na ogrebotine i oštećenja
Nerđajući čelik AISI 304 karakteriše veoma visoka čvrstoća i otpornost na oštećenja i koroziju. Zbog svojih svojstava, to je najuniverzalnija i najčešće korišćena vrsta nerđajućeg čelika. Otporan je na mehanička oštećenja, pa je idealan kao materijal za opremanje kupatila. Čelik 304 je otporan na hemikalije, boje i brojne neorganske hemikalije, što čini linearne odvode napravljene od ovog materijala lakim i lakim za održavanje čistim.Strana
 
Desna
Boja
 
Zlatna
Dužina 150 cm
Materijal AISI 304 skandinavski nerđajući čelik

Zemlja porekla: Poljska

Proizvođač: VOGI

Naziv: Lajsna za tuš kabinu inox VOGI GOLD 150cm desna

Šifra proizvoda: D150G

Slični proizvodi


Lajsna za tuš kabinu inox VOGI BLACK 150cm desna
5.030 RSD
Lajsna za tuš kabinu inox VOGI 150cm leva
4.192 RSD
Lajsna za tuš kabinu inox VOGI BLACK 150cm leva
5.030 RSD
Lajsna za tuš kabinu inox VOGI 150cm desna
4.192 RSD
Lajsna za tuš kabinu inox VOGI GOLD 150cm leva
6.916 RSD